Nieuws

Johan Brouwer aangeduid als Executive frozen sales leader voor Europa

Cooke Inc. is verheugd aan te kondigen dat Johan Brouwer is aangesteld als de nieuwe Managing Director van Morubel en Executive Frozen Sales Leader voor Cooke Europe.

Morubel is de toonaangevende garnalenverwerker in West-Europa die garnalen en andere zeevruchtenproducten kweekt, verwerkt, verpakt en distribueert. Morubel distribueert zijn marktleidende biologische en diepvriesproducten aan klanten in de detailhandel, de foodservice en de voedingsindustrie in heel Europa.

De heer Brouwer, veteraan in de zeevruchtensector

De heer Brouwer, gevestigd in Nederland, is al 25 jaar een veteraan in de zeevruchtensector en brengt aanzienlijke ervaring met zich mee op het gebied van foodservice, detailhandel en accountmanagement. Hij komt over van Veramaris, waar hij directeur bedrijfsontwikkeling was. Hij bekleedde eerder functies bij Seafood Connection (Maruha Nichiro Group) en Marine Harvest (Mowi) en zit momenteel in de raad van bestuur van het Global Shrimp Forum.

De oceaan met zorg cultiveren

De heer Brouwer zal rapporteren aan de COO van Cooke Europe en zal verantwoordelijk zijn voor het toezicht op alle bedrijfsactiviteiten en verkoop en marketing.

De Cooke-bedrijvenfamilie heeft gediversifieerde activiteiten in Europa, waaronder Bioriginal Europe/Asia B.V. in Nederland, Cooke Aquaculture Scotland, Cooke Aquaculture Spain / Grupo Culmarex, Northeast Nutrition Scotland en Morubel. Het kerndoel van Cooke is ‘De oceaan met zorg cultiveren, de wereld voeden, voor onze gezinnen zorgen en sterkere gemeenschappen opbouwen’.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Lees meer over de cookies